Velkommen til Ottestad løpsfestival! 25.10.2020 

Vi ønsker velkommen til løpsfestival i år igjen, men som følge av smittervernregler vil gjøre noen endringer på årets arrangement. Vi skal arrangere et trygt arrangement innenfor de retningslinjer som nå foreligger.

Program 

10:00 Ottestad rundt - 15,9 km, puljestart

11:30 Espern-joggen - 5 km, puljestart


For begge løpene blir traséen som tidligere, men dere må melde dere på i puljer etter antatt løpstid. Dette for å minimere antall løpere som passerer hverandre i løpet. 

Maks antall deltagere på begge løpene tilsammen er 200.  

Det vil ikke være drikkestasjoner underveis i løpet. Vi oppfordrer dere derfor til å enten løpe med drikkebelte, eller avtale med noen som kan gi dere flaske underveis i løpet og selv ta med denne i etterkant. 

Hvis vi må avlyse arrangementet på kort varsel vil vi overføre arrangementet, med påmeldte løpere til samme helg 2021. 

Det blir premiering av beste kvinne og mann for begge løp ved målgang. Uttrekkspremier vil også deles ut ved målgang. Det vil derfor ikke være noen premieutdeling i etterkant av løpet. 

Det blir ikke kafé eller opphold innendørs i år, bortsett fra tilgang til toaletter inne i hallen.

Deltagere i Espern-joggen kan tidligst komme til arena en time før start. Deltagere i Ottestad rundt oppfordres til å forlate arena innen en halvtime etter målgang. 

For øvrig ber vi om at alle deltakere følger normale smittevernregler med god håndhygiene, 1-meters avstand og ved å holde seg hjemme ved luftveissymptomer.Foto: Johannes Wiken

Levert av IdrettenOnline